Dilluns 5 de setembre:
20h - Gran Manifestació
Concentració a la pl. de Catalunya i marxa fins el CAP
No al tancament d'urgències!

dijous, 18 d’agost del 2011

Acta Reunió de preparació de la primera mobilització 25-7-11


Assemblea oberta 25.07.11 Plaça de la Creu

Assisteixen 15 persones de les 20:00 fins les 21:.30 a la Plaça de la Creu.

Primer el Miquel Monfort ha exposat la situació del servei d´Urgències a partir de 01.08.11. El CAP de Molins de Rei quedarà tancat de les 9 de la nit fins les 8 del matí. 11 hores en total sense cap servei sanitari a la vila. Les alternatives seran anar al CUAP de Sant Vicenç dels Horts, al de Sant Andreu de la Barca o a l´Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Continúen les intervencions on també diverses persones informen quea Castellbisbal s´ha fet una bona campanya amb el recolzament de l´Ajuntament ( on CiU està també al govern ) i el CAP està ocupat per la gent. El govern municipal de Castellbisbal pagarà aquest mes d´agost un metge per continuar el servei nocturn.

Alguns han recordat com fa poc CiU, que governa La Generalitat i és responsable de les retalladles abans de les eleccions va recollir signatures a Molins en contra de la primera retallada que va fer l´anterior govern de La Generalitat.

Tenim constancia que els treballadors del CAP no están mobilitzats.

L´Albert Botran apunta com a esencial una bona campanya d´informació per mobilitzar la gent, on s´informi dels riscos per la salut de la gent que no te vehicleo  per la gent gran que suposa la supressió d´aquest servei sanitari.

Acordem unànimament asistir amb una pancarta davant l´Ajuntament dijous a partir de les 19:00 donat que es farà el ple de l´ajuntament on es debatran les diverses mocions relatives a aquest tema.

Acordem també convocar la gent el dia 1 d´agost, dilluns, a les 20:00 davant la Plaça de la vila per anar en marxa fins el CAP el dia que es tancarà el servei i expresar el nostre rebuig.

Fins dilluns ens repartim diverses tasques per mobilitzar la gent i informar-la del que suposa aquest tancament. Ho farem amb la enganxada de cartells, repartiment de panflets i la instal.lació d´alguna paradeta ( davant el mercat el divendres al matí, o al carrer Major o a la Plaça de la Creu ). L´enganxada de cartells la farem dimarts per la tarda i nit. Penjarem 3 pancartes amb el lema, una segur al davant del CAP, les altres a llocs visibles de la vila.

Acordem el text del cartell: “NO AL TANCAMENT D´URGÈNCIES”, afegint l´horari retallat, on haurem d´anar a rebre el servei, la convocatoria a la concentració de dilluns que ve dia 1 d´agost i un MOBILITZAT.

Ens citem ( excepte els que farem la encartellada i la confecció de les pancartes ) dijous que ve davant l´ajuntament a les 19.00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada