Dilluns 5 de setembre:
20h - Gran Manifestació
Concentració a la pl. de Catalunya i marxa fins el CAP
No al tancament d'urgències!

dijous, 18 d’agost del 2011

REUNIÓ ENTRE L’ALCALDE I MOLINS CONTRA LES RETALLADES (Divendres 12 d’agost-2011):



Per part de l’Ajuntament hi assisteixen: Joan Ramon Casals (alcalde accidental) i Miquel Zaragoza (PSC). Per part de Molins Contra les Retallades: Cinta Barrachina i Noa Cando.
Els hem exposat la nostra intenció de continuar manifestant el nostre rebuig al tancament del servei d’urgències i ens han donat tot el seu suport en els tres grans punts que haviem parlat (fotocòpies, cartells i material necessari per organitzar les mobilitzacions; pancarta al balcó de l’Ajuntament amb el lema: “No al tancament d’urgències. Volem servei les 24h. Molins contra les retalladles”; que prenguin part activa en la recollida de signatures contra el tancament). Ens han donat el contacte del Manel Borrego per a demanar-li el que necesitem. També ens han demanat que els informem de les mobilitzacions que farem per poder avisar la Guàrdia Urbana.
Els hem explicat que tenim intenció de fer una gran mobilització de cara al setembre (en principi, per al dia 5). Proposaven que la recollida de signatures es podría inciar aquest mateix dia, fent-la coincidir també amb una roda de premsa on s’expliquessin totes les mobilitzacions.
Pel que fa a les nostres demandes, estan d’acord amb el lema de la pancarta i proposen que en pengem una també al CAP (si no pot ser al mateix edifici, al costat). Comenten que l’encarregaran ells (els hauriem d’enviar un mail amb el text concret i el logo de Molins Contra les Retalladles, en cas q          ue el vulguem posar). També els hem demanat que facin públic aquest rebuig al web de l’Ajuntament (tot i que no ho haviem parlat prèviament, ha sortit a la conversa i se’ns ha acudit sobre la marxa).
També hem parlat de la manca d’informació sobre el tema, ja que molts molinencs i molinenques potser encara no s’han assabentat dels canvis. Ells insisitien en què han demanat a l’ICS (Institut Català de la Salut) que enviés una carta al domicili per avisar els veïns i veïnes, però no han volgut. També han comentat que els altres centre mèdics que hauran d’atendre els molinencs no tenen la información adequada i, per tant, hauran d’atendre més gent amb els mateixos recursos. El Miquel ens ha dit que s’estan reunint amb l’ICS per mirar de trovar una solución alternativa i que pressionaran perquè si hi ha més reunions en el futur hi poguem assistir membres de Molins Contra les Retallades.
També están d’acord en recollir signatures en tots els equipaments municipals. Demanen que en el full de recollida de signatures, a més del logotip de Molins Contra les Retallades hi aparegui també el de l’Ajuntament.
No només han estat d’acord amb tot el que se’ls ha proposat, sinó que semblava que eren les mateixes propostes que ells ens anaven a fer. Ens han donat els seus telèfons de contacte per si ens hem de tornar a reunir més endavant. Si volem parlar amb ells la semana vinent, l’alcaldesa accidental serà l’Ana Cantudo (regidora de Sanitat).
Així, potser el proper pas seria enviar-los la información per a la pancarta (tenim el mail del Manel Borrego).
Salut (que falta ens farà)!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada