Dilluns 5 de setembre:
20h - Gran Manifestació
Concentració a la pl. de Catalunya i marxa fins el CAP
No al tancament d'urgències!

dijous, 18 d’agost del 2011

RESUM ASSEMBLEA 16-AGOST:



El Miquel va fer un resum de la reunió amb l’Ajuntament i del que vam parlar a la reunió de la Comissió. Es va traslladar el debat de si l’Ajuntament havia o no d’incloure el seu logotip en les mobilitzacions que es convoquessin des de Molins Contra les Retallades. Vam votar i a la majoria li va semblar que no era adequat que aparagués el logo de l’Ajuntament, ja que es tracta d’una mobilització que ha sorgit des de la ciutadania i no de les institucions. Vam quedar que parlariem amb l’Ajuntament per comunicar-li la nostra decisió. En cas que es neguessin a posar la pancarta sense el seu logo, la podem pagar nosaltres amb els diners que vam recollir (encara no hem gastat res, ja que els cartells els va pagar l’Ajuntament) i posar-la a la Pl. de la Vila igualment.
Vam explicar també que haviem acordat dir-nos Molins Contra les Retallades i vam explicar el logotip que se’ns havia acudit.
Algú va proposar de comprar un megàfon amb aquests diners, per no haver-nos de desganyitar a les Assemblees, però no hi va haver consens. Al finalitzar l’Assemblea, una noia va comentar que es podia demanar a l’Ajuntament, que segur que en tenen.
També va sorgir la proposta, entre els que ens vam quedar després per parlar de la reunió de la Comissió, de passar una falca per ràdio Molins informant del tema. La dona que ho va comentar  fa un programa a ràdio Molins i deia que ella podia posar la veu.
Una altra proposta va ser la de fer octavetes de la mida d’1/4 de Dina4 amb la informació bàsica, per repartir-les per les bústies. Una dona es va oferir a col·laborar bustiejant i també té una guillotina per tallar els papers. Es va comentar que seria interessant protar les còpies fetes el proper dilluns i que qui en pogués repartir que se les endugués el mateix dia.
Vam acordar continuar manifestant-nos cada dilluns, ja que la gent ja ha agafat l’hàbit de venir. També es va dir que la manifestació del dia 5 de setembre es podria fer més llarga per visibilitzar-la més pel poble.
Un home va proposar demanar una reunió amb l’ICS (Institut Català de la Salut) perquè ens expliquéssin per què es retallava el servei (amb números) per tal de buscar alternatives. La Isabel comentava que amb la meitat del sou de l’ajudant de l’alcalde, per exemple, es podia pagar el sou d’un metge (no recordo les dades exactes).
Voliem comentar també el tema de tancar-nos dins el CAP, que va sortir amb molta força en la reunió de la Comissió, però era tard i la gent començava a marxar, així que ho vam deixar per a la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada